top of page

Συνεργασία ΠΑΣΙΓΥ με Europe Active



Ο Σύνδεσμος μας ως ο μοναδικός έγκυρος εκπρόσωπος των ιδιοκτητών γυμναστηρίων στην Κύπρο, είναι σε επικοινωνία με την Europe Active και συζητήσουν πιθανή τους συνεργασία. Η διαδικασία για την σύναψη συνεργασίας είναι άκρως επαγγελματική και απαιτεί μεταξύ άλλων συμπλήρωση ερωτηματολογίων, αριθμό συναντήσεων και άλλα.


Η Europe Active έχει ιδρυθεί το 1996 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αντιπροσωπεύει έναν τομέα που παράγει έσοδα άνω των 28,2 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με περισσότερες από 64.000 εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 64 εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη.


Ο κύριος στόχος τους παραμένει η καταπολέμηση της αδράνειας και η συνεχή ανάπτυξη του κλάδου μέσω της συνεργασίας τους με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, τις εθνικές ενώσεις, τους γυμναστές και τους προμηθευτές, τους επαγγελματίες πρώτης γραμμής αλλά και μέσω των αυξανόμενος εκδηλώσεων που γίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Για αυτό και το σλόγκαν τους είναι "more people, more active, more ofter".


Μία τέτοια συνεργασία θα έχει πάρα πολλά οφέλη τόσο για τον Σύνδεσμο όσο και για τα μέλη του, κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, νέες ιδέες και καινοτομίες και άλλα πολλά.


Περισσότερες πληροφορίες για τον Europe Active θα βρείτε εδώ https://www.europeactive.eu/


71 views0 comments
bottom of page